ATRÉVETE EN
DEPORTS EXTREMS EN ALTEA

Dispar la teua Adrenalina


Desafia a la gravetat practicant activitats d’accio com FLYBOARD o HOVERBOARD. Trepa per l’ACANTILADO del Morro de TOIX o ADÉNTRATE en les seues coves.

FLYBOARD

Sobrevolar les aigües mai fon tan facil. Aplega a Espanya el deport que està causant furor en el restant del mon, el FLYBOARD. Elevar-se fins 12 metros d’alçada sobre les aigües cristalines de la costa d’Altea, ya es una realitat.


INFÓRMATE dels deports extrems: fer FLYBOARD en Altea, horaris i preus.

HOVERBOARD

Els amants del SKATE i del SNOWBOARD ya poden gojar del seu deport favorit en el mar, gracies a l’HOVERBOARD. Ampliar les acrobacies i la possibilitat de volar a l’alucinant velocitat de 12 quilometros per hora sobre una taula es possible en Altea.


INFÓRMATE de deports extrems: fer HOVERBOARD en Altea, horaris i preus.

KAYAK + ESCALADA o COVES

Combina activitats terrestres i aquatiques, activitat fisica i moments de diversio, i viu una experiencia inoblidable descobrint rutes maritimes cap a Calp o Altea. ¡Pura adrenalina en la baïa d’Altea!


INFÓRMATE de deports extrems: fer KAYAK+ESCALADA/COVES, horaris i preus.

Si busques diversio en les teues vacacions Altea t’oferix emocio i adrenalina en el mar. Goja en familia, entre amics o en parella de sensacions uniques i païsages naturals inoblidables.