DEPORTS NÁUTICOS 
VELA

Entre Greenwich i Gravesend, el riu Támesis se converti en l’escenari de la primera regata deportiva de navíos entre Carles II d’Anglaterra i el seu germa el duc de York. Des de 1987 la Vela ha segut el deport protagoniste en les aigües d’Altea, que han acollit a mes d’un miler de navegants en la regata d’Hivern 200 milles A2, una competicio unica.

Impulsades per la força del vent, els velers alcancen grans velocitats en el fi de completar en el menor temps possible el recorregut marcat. Els trianguls olimpics, les regates i les regates oceaniques son les tres modalitats que oferix la navegacio a vela com deport de competicio i que podras gojar en l’entorn maritim d’Altea.

Ademes, podras iniciar-te en el deport de la vela gracies als cursos que oferixen les diferent escola de nautica ubicades en Altea. Deprendras des de zero a tindre el control absolut de l’embarcacio, aixina com a adaptar-te a les cambiantes condicions meteorologiques i planificar les estrategies competitives mes adequades en cada regata.

Experimenta la llibertat